• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • waardevolle content in uw blog

  content marketing purmerendHet is inmiddels bekend dat zoekmachines i.c. Google meer en meer waarde aan content gaan hechten. Hoe waardevoller (en unieker) de content hoe groter de bijdrage is aan het Internet en hoe vrolijker je Google maakt. Content schrijven (op je blog, je website of Social Media) is dus een uitstekende investering in de SEO van je website. MITS je het goed doet.

  Goed betekent hier:

  1.  unieke content, in ieder geval uniek verwoord en grammaticaal correct. Het onderwerp zelf hoeft natuurlijk niet uniek te zijn.
  2.  de content moet interessant genoeg zijn om te worden gelezen door passanten of followers.
  3. daarnaast moet de content interessant en goed genoeg geschreven zijn om als ‘linkbait’ te dienen. Met andere woorden, lezers moeten het dermate interessant vinden dat ze vanaf hun eigen blog, website of social medium uw artikel aanhalen en een link naar uw artikel opnemen.
  4. een link naar een ander artikel of website is prima zolang je het aantal beperkt en alleen linkt naar kwalitatief goede websites.

  De content kan natuurlijk een beschouwend of beschrijvend karakter hebben, maar er is nog een andere mogelijkheid.

  Tip

  Wat ook kan is dat u in een artikel een mening verkondigt en daarmee een discussie of reacties probeert op te roepen. Reacties zijn goed, leveren potentieel links op naar het artikel en passanten worden als snel volgers al ze aan de discussie deelnemen en hun mening geven over uw
  mening. Het zal duidelijk zijn, dat u uw mening wel moet onderbouwen. Zomaar iets ‘ins blaue hinein’ roepen is zinloos en kan zelfs schadelijk zijn. Zorg er dus wel voor dat u iets ‘roept’ over een onderwerp waar u echt verstand van heeft, ook al om reageerders weer van gefundeerde repliek te kunnen dienen.

  U bouw SEO autoriteit op als u dit vaker doet en iedere keer reacties krijgt. Google zal het zeker opmerken en dit als autoriteitswaarde verwerken in de Pagerank van uw website/blog.

  Heeft u nog een weblog (Blog). Als u een Google account heeft kun u gratis en onmiddellijk een blog aanmaken op https://www.blogger.com. Heeft u nog geen Google account moet u dit eerst aanvragen op www.google.com

  Heeft u hulp nodig bij de SEO van uw website mag u ons natuurlijk ook bellen of mailen.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!