• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Website laten verwijderen uit Google

  right-to-be-forgottenEindelijk is het zover. Naar aanleiding van een uitspraak van het Europese Hof kunnen EU-ingezetenen vanaf vandaag op de website van Google een formulier invullen waarmee ze kunnen vragen om verwijdering van bepaalde gegevens, zodat deze niet meer zullen verschijnen in zoekresultaten.

  Basis van de uitspraak van het Hof is dat ‘het recht om vergeten te worden’ een onvervreemdbaar recht is. Zodra je vindt dat het vermelden van specifieke informatie die op jou betrekking heeft een schending van je privacy betekent, kun je Google verzoeken om deze gegevens te verwijderen.
  Een andere reden kan zijn dat je vindt dat de specifieke informatie overdreven, niet relevant of ontoereikend is.

  Bij elk verzoek zal Google het persoonlijk belang van betrokkenen afwegen tegen het algemeen belang. Als een veroordeeld oplichter verzoekt om de artikelen over zijn misdaden te verwijderen kan Google besluiten dat het algemeen belang gediend is bij het laten bestaan van deze artikelen. Google zal verzoeken stuk voor stuk beoordelen. Ze hebben daartoe een aantal mensen in dienst genomen.

  Invullen van het formulier vergt relatief weinig inspanning. Natuurlijk moet worden opgegeven waarom je vindt dat de informatie je privacy schendt of schadelijk is voor het imago van jou persoonlijk of je bedrijf.
  Google is het overigens niet met de uitspraak eens van het Hof.

  Hier is de link naar het formulier

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!