• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Lage kwaliteit weblogs

   

  zoekmachine-optimalisatie-amsterdam-low-quality-contentGoogle gaat door met z’n strijd tegen slechte content zoals: niet-unieke content, content die vooral uit zoekwoorden bestaat zonder relevante inhoud, automatische gegenereerde content (specifieke gevallen) en ook steeds meer ‘low quality’ weblogs.

  Guest blogging

  Een artikel schrijven op een externe weblog (guest weblogging) -mits goed gebruikt- kan de SEO van je site een behoorlijk boost geven. Ik zeg ‘mits goed gebruikt’, want Google is eigenlijk een beetje klaar met weblogs omdat er zeer grote schaal misbruik van werd en wordt gemaakt voor SEO doeleinden.

  Gastbloggen werd een paar jaar geleden opeens een must voor de SEO van je site. Op een externe blog (een andere website) een artikel schrijven met daarin een link naar jouw website leverde ‘SEO punten’ op.

  Feitelijk is dat nog steeds zo, alleen kijkt Google meer en meer naar de kwaliteit van de blog, zeg maar de kwaliteit van de content. Is het gewoon een goed artikel op een doorgaans goede blog (reputatie/autoriteit)? Is het stuk geschreven om een onderwerp heen met af en toe de juiste keywords? Is er een verband tussen het ‘topic’ van de blog en de aard van de website waar de blog naar verwijst? Of is het duidelijk een poging de SEO van de site waar de blog naar linkt te beïnvloeden? Reken in het laatste geval of strafpunten van Google. Negatieve SEO dus. NIET DOEN.

  Dat Google al langere tijd bezig is om kritische te kijken naar (guest)blogging blijkt uit dit artikel.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!