• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Met meer dan 9 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie zetten wij al onze kennis en ervaring in om ook UW website op pagina 1 (en het liefst op positie 1) in de lijst met zoekresultaten bij Google te krijgen. Onze SEO aanpak conformeert zich voor 100% aan de Google  richtlijnen en richt zich op de volgende zaken: Pagina optimalisatie, Content Marketing, Linkbuilding en Social Media integratie.

  In tegenstelling tot wat veel SEO bedrijven u beloven is SEO niet iets wat ‘je er bij doet’. SEO is een specialisme met een groot marktpotentieel waar zoals gebruikelijk veel wildgroei en cowboy’isme voorkomt . Het gaat veel verder dan het maken van zogenaamde ‘landingspages’ en veel links laten plaatsen op ander websites.

  Met alleen deze aspecten zal het in 9 van de 10 gevallen niet lukken om een pagina 1 positie te verwerven en als het al lukt is het de vraag hoe lang u die positie blijft houden.  Een verkeerde SEO kan ook negatief voor de positie van uw website uitpakken. Negatieve SEO kan er voor zorgen dat Google uw website een penalty geeft waardoor uw website in de zoekresultaten zakt. In uiterste gevallen kan Google uw website zelfs helemaal uit de zoekresultaten verwijderen.

 • SEO en onze eigen website

   
  Wij hebben onze eigen website natuurlijk aan een zoekmachine optimalisatie proces onderworpen en het resultaat is dat onze website op ELF essentiële keywords op een nummer 1 positie in de zoekresultaten bij Google en 7 pagina 1 posities heeft weten te behalen.

  Hierdoor stegen onze bezoekersaantallen in 2 maanden met meer dan 900%.

  Als dat met onze eigen site lukt – met de enorme concurrentie van onze collega’s die ook met kennis van zaken proberen die nummer 1 positie te verkrijgen – zijn wij er van overtuigd dat dat wij ook uw site veel beter vindbaar kunnen maken door hoge posities in de zoekresultaten bij Google, Yahoo en Bing en dus het aantal bezoekers op uw site (drastisch) kunnen verhogen.

 • Werkwijze en kosten

   
  Op basis een aantal door u aan te leveren gegevens doen wij een uitgebreide SEO scan en een keyword onderzoek (short tail en long tail). Naar aanleiding van dit onderzoek maken wij een rapport met daarin een maatwerk aanpak voor de SEO van uw website.

  Elk SEO project dat wij uitvoeren is 100% maatwerk en omvat altijd de hierboven genoemde aspecten. Voor dit rapport brengen wij éénmalig een bedrag van eur 200,- in rekening.

  Voor het vervolg stellen wij in overleg met u een maandbedrag vast dat als urenbudget zal dienen. Hoe meer uren hoe meer tijd wie die maand aan de SEO van uw site kunnen besteden. Het minimum aantal uren dat wij adviseren is 2 en het maximum 6. Bij minder dan 2 uur per maand zou het in de meeste gevallen te lang duren voor de werkzaamheden effect zouden hebben en bij meer dan 6 uren lopen wij het risico dat Google de SEO inspanning opmerkt en gelet op de intensiteit het als spam ziet.

 • Zoekmachine Optimalisatie Amsterdam en UW website?

  Met onze uitgebreide kennis en ervaring met SEO denken wij dat wij ook de website van uw bedrijf of organisatie in  Amsterdam op pagina 1 (en wellicht positie 1) van Google kunnen krijgen. Geïnteresseerd? Bel ons op 0299 324329, stuur een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.