• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Wordpress sites

  Zo'n 20-25% van alle websites in de wereld zijn gemaakt met Wordpress. Wordpress is een systeem waarmee relatief snel en goedkoop websites en webshops kunnen worden gemaakt. De opmaak en layout worden voor het overgrote deel bepaald door kant en klare templates. Kwalitatief goede en veilige templates kosten vaak niet meer dan een paar tientjes. Met een template als basis kan vervolgens een website worden gemaakt waarbij er ruimte is voor eigen twist door deze template naar wens aan te passen.
 • Al vanaf € 575,-

  Hierdoor kunnen wij al vanaf € 575,- een professionele website voor ook UW bedrijf of instelling maken. Wordpress websites zijn niet onbeperkt aan te passen. Er zijn grenzen aan hoever een template is aan te passen. Dit in tegenstelling tot maatwerk websites waar geen template als basis wordt gebruikt. Hierbij gaat een vormgever met u om de tafel zitten en wordt er op basis van uw wensen en eisen een 100% maatwerk website gemaakt. De kosten zijn navenant en beginnen al snel bij € 3000,-
 • Een paar voorbeelden van de vele WordPress sites die we hebben gemaakt.

 • Toelichting

  Wordpress website met diverse sliderfuncties en een mogelijkheid om reviews van bezoekers te plaatsen en verwerken.


 • Toelichting

  Gedeeltelijk maatwerk Wordpress website met XML koppeling naar een beroepsorganisatie waardoor alle Onroerend Goed Objecten dagelijks worden ingeladen. Verkochte objecten worden automatisch in een lokaal archief opgenomen.


 • Toelichting

  Redelijk standaard Wordpress website met een tweetal maatwerk PHP aanpassingen.


 • Toelichting

  Eénvoudige bedrijfspresentatie.


 • Toelichting

  Zeer uitgebreide bedrijfswebsite in twee talen met een scala aan maatwerk uitbreidingen en koppelingen.


 • Toelichting

  Onze eigen op Wordpress gebaseerde website met een scala aan maatwerk uitbreidingen.


 • Toelichting

  Zeer uitgebreide op Wordpress gebaseerde website met maatwerk uitbreidingen voor het invoeren, presenteren en boeken  van evenementen inclusief maatwerk betaalmodules en een scala aan real-time koppelingen met onder andere Lonely Planet en een grote hotelketen in opdracht van een media- entertainment bedrijf in Thailand.


 • Toelichting

  Bedrijfspresentatie met functie om zelf de portfolio pagina bij te houden en een klant beoordeling systeem.


 • Toelichting

  Eénvoudig bedrijfspresentatie