• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Wordpress sites

  Zo'n 20-25% van alle websites in de wereld zijn gemaakt met Wordpress. Wordpress is een systeem waarmee relatief snel en goedkoop websites en webshops kunnen worden gemaakt. De opmaak en layout worden voor het overgrote deel bepaald door kant en klare templates. Kwalitatief goede en veilige templates kosten vaak niet meer dan een paar tientjes. Met een template als basis kan vervolgens een website worden gemaakt waarbij er ruimte is voor eigen twist door deze template naar wens aan te passen.
 • Al vanaf € 475,-

  Hierdoor kunnen wij al vanaf € 575,- een professionele website voor ook UW bedrijf of instelling maken. Wordpress websites zijn niet onbeperkt aan te passen. Er zijn grenzen aan hoever een template is aan te passen. Dit in tegenstelling tot maatwerk websites waar geen template als basis wordt gebruikt. Hierbij gaat een vormgever met u om de tafel zitten en wordt er op basis van uw wensen en eisen een 100% maatwerk website gemaakt. De kosten zijn navenant en beginnen al snel bij € 3000,-