• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Maatwerk websites

  Met maatwerk websites, webshops en internet applicaties maken wij vanaf de grond de website, webshop of toepassing die aan 100% van uw wensen en eisen voldoet. Deze wijze van ontwikkelen kent feitelijk geen grenzen voor wat betreft layout, opmaak en functionaliteit. U vraagt en wij draaien tot het door u gewenste resultaat is bereikt. Maatwerk websites, webshops en applicaties zijn onbeperkt schaalbaar, aanpasbaar en uitbreidbaar. Nu en in de toekomst. Ook het maken van koppelingen met externe systemen kan onbeperkt.
 • Maatwerk beheersysteem

  Wij maken bij het hele ontwikkelproces gebruik van standaard ontwikkeltools, programmeertalen en technieken. Al onze maatwerk oplossingen worden voorzien van maatwerk beheersystemen. Elk onderdeel van het systeem wordt in nauw overleg met u gemaakt. Denk aan orderafhandeling, statistieken, onderhoud website of webshop, artikelbeheer, voorraadbeheer, orderafhandeling, facturering en koppelingen met uw boekhoudprogramma.
 • Een aantal voorbeelden van de vele maatwerk websites, webshops en webapplicaties die we hebben gemaakt.

 • Toelichting

  Volledig maatwerk applicatie opgeleverd voor het Da Vinci collega in Purmerend met de naam 'DIMI'. Met deze unieke webapplicatie heeft de school een geweldige tool in handen gekregen waarmee ze het totale DIMI gebeuren zoals: aanmaak/beheer van activiteiten/groepen, clusteren van data, inschrijven van activiteiten, presentie registratie, gesegmenteerde mailingen en overzichten vanuit een 100% maatwerk applicatie kunnen beheren. De leerlingen en leraren loggen op het systeem in met hun Magister login via een real-time koppeling met een LDAP server.


 • Toelichting

  Volledig maatwerk applicatie om kleding te bestellen met bedrukking of borduring. Met keuzes voor kleur, model, kwaliteit, aantallen voor respectievelijk dames/heren/kinderen, lokatie bedrukking/borduring en kleuren. Tevens online XML koppeling met www.digitalefactuur.nl


 • Toelichting

  Volledig maatwerk webshop in PHP/MySql en HTML/javascript met winkelwagen systeem en afhandeling van bestellingen. Automatische generatie en verzending van orderbevestigingen en facturen, koppeling met payment providers en een maatwerk backoffice beheersysteem.


 • Toelichting

  Voor het in Thailand gevestigde B-Concept Media hebben wij een volledig maatwerk Reizen Portaal gemaakt met meer dan 25 externe koppelingen, mailinglist systeem, volledige afhandeling van boekingen, online betalingen met diverse Payment Providers en een zeer uitgebreid backoffice beheer systeem.


 • Toelichting

  Feestartikelen.nl is een 100% maatwerk online winkel met een maatwerk beheersysteem en koppelingen naar een aantal betaalsystemen en externe partijen als Google, Amazon en Beslist.nl. De website is een aantal malen in de prijzen gevallen en drie keer genomineerd voor beste webwinkel van Nederland.


 • Toelichting

  Voor KLM/Air France werd de website reasons2travel.com gemaakt. Op deze website konden Flying Blue leden hun Flying Blue Miles inruilen voor arrangementen naar sport- of cultuurevenementen of Flying Blue Miles verdienen door deze arrangementen te boeken. De site had een maatwerk realtime koppeling met het Flying Blue systeem van Air France in Toulouse om te controleren of de bezoeker genoeg Flying Blue Miles had gespaard om het arrangement te kunnen boeken en om real-time Flying Blue Miles op zijn account bij te schrijven als hij een arrangement boekte waarmee hij Miles kon verdienen. Ook het hele boekingsproces en de volledige afhandeling was een integraal onderdeel van de applicatie.