• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Hoger in Google met mijn website

   

  hoger-in-google
  Uw website hoger in Google laten verschijnen? Het is tegenwoordig algemeen bekend dat het belangrijk is dat uw website vindbaar is bij bijvoorbeeld Google. Hoe hoger uw website in de zoekresultaten bij Google staat hoe groter de kans dat uw website wordt gevonden en dat zoekers klikken op de link naar uw website.

  Hoe hoger in Google hoe beter dus

  Dat lijkt een open deur en dat is het ook. Simpel en eerlijk. Een website die hoger in Google staat zal eerder gevonden worden en zal eerder bezoekers trekken. Uit onderzoek is gebleken dat veruit de meeste mensen niet verder ‘bladeren’ dan pagina 1 van de zoekresultaten.
  Het is dus zaak om uw website hoger in Google te krijgen om de kans op ‘clicks’ naar uw website te verhogen.

  Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

  Ook daar hebben wij een simpel en eerlijk antwoord op. Laat ons dat doen. Wij hebben de kennis, de tools en de ervaring om uw website op pagina 1 van de zoekresultaten te krijgen (in verreweg de meeste gevallen) tegen een meer dan zeer concurrerende vergoeding.
  Google baseert de positie van websites in zoekresultaten op een kleine 200 afzonderlijke beoordelings criteria die ze voor elke website heeft. Sommige van die criteria zijn heel sterk bepalend voor de positie en sommigen veel minder. Kunst is dus om te weten welke van deze factoren in eerste instantie gebruikt moeten worden om uw website hoger te krijgen in de zoekresultaten.

  Wat kost het om mijn website hoger in Google te krijgen?

  Wij hebben en ‘no-cure-no-pay’ plan waarbij u ons pas betaalt als wij uw website hoger in Google hebben weten te krijgen en wel op pagina 1 van de zoekresultaten. Lukt ons dat niet binnen een afgesproken tijd, betaalt u ons helemaal niets.
  Omdat wij pas ons geld krijgen als wij uw website hoger in Google hebben weten te krijgen (pagina 1) kunt u er zeker van zijn dat wij ons uiterste best doen om dit zo goed en snel mogelijk te realiseren. Dat wij kunnen waarmaken wat we beloven mag blijken uit het feit dat we voor onze eigen website op 19 verschillende zoektermen 47 keer een pagina 1 positie en zelfs 11 keer een nummer 1 positie bij Google hebben weten te realiseren.

  Hou daarbij nog rekening dat wij met deze zoektermen moesten concurreren in een IT wereld waar veel meer bedrijven als de onze ook proberen dezelfde zoektermen hoger in gooogle te krijgen. Veel en vooral ook kundige concurrentie dus.

  Waarom zou ik jullie in de arm nemen?

  Wij weten wat wel en niet kan bij zoekmachine optimalisatie en hoe u strafpunten voorkomt en toch op pagina 1 van de zoekresultaten kunt verschijnen met uw website. Wij hebben jarenlang ervaring ook met buitenlandse websites en hebben nog nooit een penalty van Google gekregen omdat Google vond dat we met door Google ‘verboden’ methodes probeerden websites hoger in de zoekresultaten bij Google te krijgen.

  Wikipedia en hoger in Google?

  Wilt u zelf aan de slag om uw website hoger in Google te krijgen? Dan kan natuurlijk ook. Een mooi punt om te starten is de website van Wikipedia voor SEO, Zoekmachine Optimalisatie en uw Website hoger in Google.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!