• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Web push voor browsers

  We kennen het inmiddels allemaal wel van onze smartphones, ‘push berichten’. Dit zijn berichten die als popup of melding bovenaan je scherm verschijnen ongeacht in welke app je op dat moment zit. Het is een opt-in systeem wat inhoudt dat je jezelf voor deze dienst moet opgeven om die berichten te kunnen ontvangen. Met name nieuws sites als nu.nl maar ook bedrijven websites die af en toe haar subscribers een bericht wil sturen maken hier gebruik van.

  Tot op vandaag konden we deze push berichten alleen versturen naar mobiele apparaten.

  Het is nu echter ook mogelijk om deze push berichten naar een browser op een pc te sturen. U kunt op elk moment naar iedereen die zich hier voor heeft aangemeld een push bericht sturen die rechts onderaan het p.c. scherm van de ingeschrevene verschijnt. Het enige wat nodig is om het push bericht te ontvangen is dat de ingeschreven een browser (Firefox, Chrome of Safari) open heeft staan. Op het moment dat u het bericht verstuurt of binnen drie dagen daarna.

  Hoe werkt het?

  Een bezoeker krijgt bij het oproepen van uw website krijgt links bovenaan een venster te zien met de vraag ‘Wilt u het versturen van notificaties door <uw bedrijfsnaam> toestaan? Deze vraag krijgt een bezoeker maar 1 keer. Bij een volgende bezoek zal hij niet nog een keer met deze vraag worden geconfronteerd.

  Als hij klikt op ‘Niet toestaan’ zult u hem geen push berichten kunnen toesturen.
  Als hij klikt op ‘Notificaties toestaan’ wordt hij toegevoegd aan een lijst met bezoekers aan wie u push berichten kunt versturen.

  Rechts onderaan het scherm van de ingeschrevene verschijnt vanaf nu iedere keer als hij uw website bezoekt een icoontje (Rode bel). Als de ingeschreven daar op klikt krijgt hij onderstaande image te zien.
  Als de ingeschrevene nog een keer op de rode bel klikt krijg hij een popup waarmee hij de mogelijkheid krijgt om zich op ieder moment weer uit te schrijven.

  Verzenden van push berichten

  U kunt op ieder moment een push bericht sturen naar alle ingeschrevenen. U kunt het push bericht zelfs agenderen zodat het op die datum en dat tijdstip automatisch wordt verstuurd. Om het push bericht te ontvangen hoeft de ingeschrevene alleen maar een browser open te hebben staan ongeacht welke site hij op dat moment bezoekt.

  U kunt ingeschreven laten segmenteren waardoor u nog meer gericht push berichten kunt sturen.
  U kunt een overzicht opvragen van het aantal ingeschrevenen, het aantal verstuurde push berichten, de inhoud en wanneer u ze verzonden heeft. U kunt controleren hoeveel ontvangers op de link in het push bericht hebben geklikt.

  Web Push is een geweldige manier om heel gericht korte berichten te versturen naar iedereen die zich bewust heeft aangemeld voor deze dienst. Denk hierbij aan reminders, nieuws, aanbiedingen, uitnodigingen, nieuw aanbod of attenderingen.

  Xperience Internet Solutions kan deze web-push dienst in uw website integreren.
  Bel ons op 0299 324329, mail ons vul het formulier in voor meer informatie of een online demonstratie.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!