• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Vindbaarheid en bezoekersaantallen

   

  Google-search-288x300Zoekt u wel eens op Google of uw website vindbaar is op relevante zoektermen? Nee, dan bent u niet de enige.
   
  Uit onderzoek is gebleken, dat het overgrote deel van de eigenaren van websites geen flauw idee hebben of hun website wel vindbaar is op Google. Ze laten een prijzige website maken en hopen of denken dat de bezoekers en extra omzet dan vanzelf wel zullen komen. De website ziet er immers goed uit en draagt de ‘boodschap’ perfect uit. Formulier op de site zodat ze bezoekers snel en laagdrempelig contact kunnen opnemen en de omzetcijfers schieten vanzelf omhoog. Toch? De praktijk is helaas anders.
   
  Als u iets willekeurigs zoekt op Google door hoeveel pagina’s met zoekresultaten loopt u dan? Ik denk hooguit 2 of wellicht 3. De meesten komen echter niet eens verder dan pagina 1 is gebleken.
   
  Dat betekent dus, dat websites die niet op de eerste twee pagina’s staan weliswaar een geweldige presence op het Internet kunnen hebben maar niet of nooit gevonden worden omdat ze niet op pagina 1 of 2 van de zoekresultaten staan. Immers van alle bezoekers op uw website komt gemiddeld tussen de 80-90% via zoekmachines. De rest komt via links op andere websites of via de Social Media.

   Vindbaarheid en de positie in de zoekresultaten

  Het is dus zaak, dat uw website op pagina 1 van de zoekresultaten staat als er wordt gezocht op zoektermen die gerelateerd zijn aan uw site, produkt of dienst. Sterker nog, het maakt zoals uit onderstaande grafiek blijkt ook heel veel uit op welke positie u op pagina 1 staat.
   
  Op de website die de nummer 1 positie op de lijst met zoekresultaten bekleedt wordt door gemiddeld 40% van de zoekers geklikt, de 2e nog maar 10% en de worganic-ctr-by-search-position-1-20-pngebsite op de laatste positie op pagina 1 nog maar 3%. De kans dat er op uw link die op pagina 2 staat geklikt wordt is dus minimaal.
   
  Probeert u zelf eens uit of uw website goed vindbaar is. Is ie dat niet en wilt u uw website ook graag op pagina 1 en het liefst op positie 1 van de zoekresultaten zien? Maak dan gebruik van ons unieke ‘no-cure-no-pay SEO plan’.
  Wij doen ons uiterste best dat doel voor u te bereiken en u betaalt ons alleen als dat binnen een afgesproken periode lukt. Lukt dat niet, betaalt u helemaal niets.
   
  Klik hier voor meer informatie en een aanmeldformulier.
   

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!