• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Social Media shopping

   
  social media shopping
  Bent u al bekend me de term ‘Social Media Shopping’? Nee, lees dan dit artikel en lees waarom het DE toekomst is op het gebied van online shopping. Shoppen in een sociale, interactieve online fun omgeving.

  Wat moet ik me voorstellen bij ‘Social Shopping’?

  Social Shopping omvat een aantal uiteenlopende activiteiten van en door consumenten variërend van het schrijven en/of lezen van reviews, bezoeken van prijsvergelijkings sites, geven van ratings, kijken en beoordelen wat je vrienden hebben gekocht, maken en delen van wensenlijstjes met je vrienden en familie, gezamenlijk online shoppen, zoeken naar dagdeals en kortingsites tot het versturen van tweets over je laatste aankopen.

  Vijf jaar geleden betekende ‘Social shopping’ dat een merk op haar webwinkel een button had staan naar hun Facebook-, Twitter- en andere Social Media pagina’s. Inmiddels is het veel meer. Social shopping sites integreren inmiddels de sociale aspecten zoals eerder genoemd.

  Uit een gepubliceerd behoeftenmodel blijkt dat Social en shopping bij elkaar horen. De reden hiervan is dat beide inspelen op dezelfde basisbehoeften, namelijk gezelligheid en vrijheid. Daarbij komt nog een gevoel van fun, groepsgevoel en zorgeloosheid. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen moet shoppen een luchtige niet al te serieuze aangelegenheid zijn. Steeds meer vooral grotere webwinkels spelen hier steeds meer op in.

  Zal het shoppen er over een aantal jaren zo aan toe gaan als op de video hieronder?

  Advies nodig of een keer een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Social Media in uw bedrijf?? Bel ons gerust op 0299 324329, mail ons op info@xpinternetsolutions.nl of vul het contact fomulier in.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!