• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Social Media ook voor uw bedrijf?

 • Social Media en Content Marketing

  Niet ieder Social Medium is voor elk bedrijf of organisatie geschikt. Het is belangrijk om hierin de juiste keuzes te maken. Een eigen Youtube kanaal heeft natuurlijk alleen zin als u beschikt over ‘te delen’ videomateriaal en een Pinterest account alleen als u beschikt over ‘te delen’ foto’s en images. Daarnaast is het natuurlijk wel zo dat als u iets deelt op Social media het voor anderen interessant moet zijn.

 • Adverteren is uit. ‘Content Marketing’ is in

  Adverteren op de oude manier verliest terrein en maakt meer en meer plaats voor ‘Content Marketing’. Nieuwe klanten aantrekken en bestaande aan je binden via de content van je website, je blog, je Facebook pagina, je Tweets, je Youtube kanaal of andere Social Medium. Via de Social Media kanalen kun je niet alleen je produkt of dienst aanbieden maar je kunt ook laten zien/merken dat je weet waar je het over hebt. Je kunt de status van ‘autoriteit’ verwerven door zinvolle, handige, informatieve of leuke content/artikelen te schrijven en deze op je website of Social Media te plaatsen waardoor je je doelgroep op een non-intrusive manier kunt aanspreken en daarmee indirect attent kunt maken op je produkt of dienst.

  Het is een veel sympathieker manier van marketen dan advertenties of reclame. Je kunt met content marketing om reacties vragen, reacties krijgen en daarop weer reageren. Deze interactie geeft vertrouwen en je kunt daarmee zelfs een band scheppen. Het kost wel meer tijd dan de traditionele manier van marketen maar het effect kan niet alleen veel groter maar vooral ook longer-lasting zijn. Een marketeer zei in dit kader ‘Met traditionele marketing praat je tegen mensen, met content marketing mét mensen’. Een bijkomend voordeel is dat content marketing perfect is voor je SEO.

 • Social Media Management

  Wat Xperience Internet Solutions voor u kan doen? Wij bekijken samen met u welke Social Media (functies) u voor uw bedrijf zou kunnen inzetten en hoe u de mogelijkheden van de Social Media optimaal kunt benutten door een goed doordacht Social Media Management en een gedegen Content Marketing Plan. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, LinkedIn,  Youtube en Instagram. Natuurlijk helpen wij u indien gewenst met het opzetten en inrichten van de gewenste accounts en waar gewenst de integratie tussen uw Social Media pagina’s en uw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch op uw Twitter, Weblog of Facebook pagina plaatsen van updates op uw website (nieuws, nieuwe artikelen) of inloggen op uw website met het Facebook/Twitter account van uw bezoekers of het opzetten en onderhouden van een Blog.

  Wij kunnen ook een widget maken voor uw Facebook waardoor bijvoorbeeld een puzzel of  de artikelen uit uw webshop ook real-time op uw Facebook  verschijnen in de stijl van uw website, maar ook u van advies voorzien met betrekking tot aspecten waar u rekening mee moet houden als u content (teksten) plaatst op uw Social Media of voornemens bent een Weblog (Blog) te starten.

  Social Media en beter gevonden worden bij de zoekmachines

  Tot slot, als SEO experts combineren wij waar mogelijk natuurlijk de Social Media activiteiten met een afgewogen zoekmachine optimalisatie waardoor uw Social Media tevens een positieve invloed hebben op de vindbaarheid van uw website bij Google, Bing en Yahoo.