• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Gratis SEO scan en onze eigen website

  U kent vast wel het gezegde dat bij de timmerman thuis alle kastjes scheef hangen. Daar mee wordt bedoeld dat hij overal bezig is alles op te knappen maar zijn eigen huis ‘vergeet’. Zo was het ook ons voor wat betreft de SEO van onze site/diensten. We waren zeker vindbaar, maar er was genoeg ruimte voor verbetering.

  De laatste weken hebben we de Seo van onze site opgepakt en zijn begonnen met een SEO scan met behulp van de door onszelf ontwikkelde SEO scan engine op www.seoscanning.nl.

  Op basis van de rapportage van de SEO scan zij wij gericht bezig gegaan en hebben alle verbeterpunten opgepakt. We hebben daarbij als doel gesteld om vooral lokaal/regionaal veel beter vindbaar te worden.

  We mogen wel zeggen, dat de inspanningen zijn beloond. Zie de resultaten hieronder.

  Onze kastjes hangen nu ook recht. KAARSrecht!

  Zoekterm bij Google Positie in de zoekresultaten

  Webdesign Purmerend 1
  Zoekmachine optimalisatie Purmerend 1
  Seo Purmerend 1
  Linkbuilding Purmerend 1
  WordPress site laten maken in Purmerend 1
  Website laten bouwen in Purmerend 1
  Social media integratie purmerend 1
  seo scan Purmerend 1

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!