• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO zoals het vroeger ging

  whatsnext-seoTot een jaar of 10 geleden kon je elke website bovenaan de lijst met zoekresultaten bij de zoekmachines krijgen als je het zoekwoord maar genoeg herhaalde op de openingspgagina, desnoods 100 keer. Ook je website aanmelden bij elke denkbare andere site hielp enorm (free-for-all sites vooral). Je keek toen helemaal niet naar de kwaliteit van de websites waar je stond aangemeld. Alles draaide om aantallen. Linkbuilding draaide toen ook om aantallen. Elke link was er 1.

  SEO zoals het nu gaat
  Wat toen werkte is nu meer een meer fataal voor de positie van je website in de zoekresultaten. Google ziet het eerste als keyword spam en het tweede als link spam. Beide zorgen er voor dat je website niet alleen als een baksteen kan zakken maar je kunt zelfs door Google uit de zoekresultaten worden verwijderd.

  SEO en de toekomst (vorige week al begonnen)
  Google heeft maar 1 uiteindelijk doel en dat is dat de beste website op 1, de op 1 na op 2 et cetera en niet de website die het meeste aan SEO kunstgrepen heeft uitgehaald en het eigenlijk niet verdiend om bovenaan te staan gelet op de kwaliteit en autoriteit van die website.

  Social Media
  Met de opkomst van Social Media kijkt Google nu ook naar Social Media signalen die voor Google een aanwijzing zijn dat uw website ‘goed’ is. Met een share of like geven anderen aan dat zij uw website als positief beoordelen en Google zal deze waardering in de vaststelling van de positie in de zoekresultaten.

  Content Marketing
  Content Marketing is een strategische manier om de markt te benaderen door middel van alle technieken die er voor zorgen dat de producten/diensten op uw website zichzelf verkopen door kwalititatief goede content (producten/teksten) en een heldere éénduidige boodschap
  Er vindt een verschuiving plaats van reguliere marketing (tv, radio, adwords, banners) naar content marketing. Het verschil kan als volgt worden omschreven: “met reguliere marketing praat je TEGEN mensen, met content marketing MET mensen’. Content Marketing is in toenemende mate een sterk positieve factor voor een hoge positie. Uiteindelijk zal dit de meest belangrijke factor worden.

  What about linkbuilding?
  Hoe kijkt Google naar het aloude linkbuilding? Google heeft een hekel aan het woord linkbuilding. Ze ziet liever dat u doet aan ‘linkearing’. Geen links kopen, aanvragen of ruilen maar links verdienen op een andere website omdat de beheerder van die site uw site gewoon goed vindt. Een direct gevolg van goede Content Marketing. Actieve linkbuilding blijift nog steeds belangrijk. Nog wel. Het is alleen wel van essentieel belang dat u uw website bij de juiste websites aanmeld. 1 link op een website met hoge autoriteit heeft meer linkwaarde dan 100 vanaf ‘waardeloze’ sites. Links op ‘foute’ sites kunnen uw positie schaden (negatieve SEO).

  Wat betekent dit alles voor mijn website?
  Als uw website ‘hoog’ staat omdat deze in het verleden deze positie heeft verkregen door foutieve linkbuilding, kopen van likes/shares, keyword spam, linkspam of andere ongeoorloofde (black hat) technieken, is het een kwestie van tijd dat uw website een meer dan forse daling zal ervaren in de zoekresultaten en in het ergste geval uit de zoekresultaten zullen verdwijnen.

  Negatieve SEO/black hat
  Veel SEO bedrijven houden zich vooral bezig met het verwerven van hoge posities door uw website bij zoveel mogelijk websites aan te melden zonder naar de kwaliteit te kijken, uw website met keywords te overladen, likes en shares te kopen en meer van dit soort ‘black hat’ technieken die in strijd zijn met de richtlijnen die Google heeft uitgegeven. Een aantal van deze ‘black hat’ technieken werken nog steeds maar die hebben hun langst tijd gehad en zullen in de nabije toekomst schadelijk blijken voor de positie van uw website.

  Wie kan me helpen bij het behalen van een hoge positie bij Google?
  Xperience Internet Solutions heeft de kennis en ervaring in huis om met de juiste techniek de kansen op een hoge positie te maximaliseren. Wij hebben een uitstekend track record. Onze eigen website (www.xpinternetsolutions.nl) staat met 10 zoektermen op positie 1 bij Google en met 6 andere bij de eerste 10. Garanties op een pagina 1 of positie 1 geven doen wij niet. Niet omdat wij ons werk niet verstaan maar omdat Google uiteindelijk aan de touwtjes trekt en per dag z’n algoritme’s kan wijzigen waardoor onze SEO strategie bijstelling behoeft.
  Hierdoor is SEO een on-going project. Stoppen met SEO betekent in de meeste gevallen dat u vanaf dat moment weer zult zakken omdat de concurrentie wel doorgaat met hun SEO of omdat uw positie opnieuw wordt berekend omdat Google z’n algoritmes heeft aangepast.

  Bent u geïnteresseerd geraakt in een SEO project voor UW website of wilt u aanvullende informatie over onze werkwijze en prijzen?
  Bel 0299-324329, stuur een mail naar info@xpinternetsolutions.nl of vul het informatieformulier in op https://www.xpinternetsolutions.nl/contact/

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!