• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO EN SEA

  SEO_SEA_SEMTwee termen die bij veel mensen de klok doen luiden maar veel weten niet wat het precies is wat vooral ook niet.

  SEO staat voor Search Engine Optimization. SEA staat voor: Search Engine Advertising.
  Ondanks dat ze wezenlijk anders zijn hebben ze beide hetzelfde doel. Namelijk meer bezoekers naar de website leiden.

  Meer bezoek, betekent meer kansen op opdrachten/verkopen/informatie aanvragen en dus meer kans op omzet. Het proces van bezoek tot opdracht/verkoop/contact heet ‘conversie’.
  Ideaal zou zijn dat iedere bezoeker goed is voor een conversie. Een conversie ratio van 100% is echter een utopie. Gemiddeld (afhankelijk van een aantal zaken) is een conversie ratio van 4-5% goed te noemen.

  Het verschil zit ‘m in de aanpak, snelheid waarmee resultaten worden geboekt en vaak de kosten

  SEO

  Zoekmachine optimalisatie is het geheel aan maatregelen waarmee je probeert een website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten bij Google te krijgen. Dit is vaak een tijdrovend en daardoor kostbaar proces dat enkele weken maar ook een jaar kan duren afhankelijk van de populariteit van de zoekterm en de huidige positie van de website in de zoekresultaten. Google hanteert zo’n 200 meetpunten op basis waarmee ze uiteindelijk uw website een positie in de zoekresultaten toekent. De meeste van deze meetpunten zijn goed tot zeer goed te beinvloeden. Sommigen echter niet of nauwelijks. Denk bij de eerste aan: optimalisatie van de website, linkbuilding, Social Media en content-marketing. Met een goede scan en een goed plan van aanpak is het mogelijk elke website hoger of heel hoog in de zoekresultaten te krijgen.

  SEA

  Search Engine Advertising is de kortste weg naar meer bezoekers. U kent ze wel, de advertenties bovenaan de lijsten met zoekresultaten. Deze advertenties zijn altijd zo nauwkeurig mogelijk gelieerd aan de ingegeven zoekterm. Zodra iemand op uw advertentie klikt heeft u een bezoeker.

  Hoe werkt SEA?

  U bepaalt eerst op welke zoektermen u wilt adverteren. U kunt daarbij de Google Adwords planner gebruiken om uit te zoeken op welke relevante zoektermen het meest wordt gezocht. Tevens ziet u daar de kosten per click bij.
  Nadat u uw zoekterm heeft bepaald, kiest u de advertentie tekst en geeft een budget aan voor zeg 1 maand.

  Iedere keer dat iemand vanaf dat moment op uw advertentie klikt kost u dat een bepaald bedrag (de cost per click prijs). Dit bedrag wordt van uw budget afgeschreven tot het op nul staat.

  Xperience Internet Solutions heeft de kennis in huis om beide diensten te kunnen leveren. Wij hebben al voor tientallen klanten succesvolle SEO en SEA campagnes opgezet.

  Interesse? Bel 0299 324329, stuur een e-mail naar info@xpinternetsolutions.nl of vul het formulier in.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!