• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Is uw website mobiel vriendelijk?

  google-mobiele-site
  Smartphones worden meer en meer gebruikt om te surfen. Wist u dat smartphones inmiddels voor meer dan 65% het internetverkeer voor hun rekening nemen. Met name sinds de opkomst van de Galaxy Note phablet en later volgende andere merken als LG, Sony, Huawei en Apple is het ook ‘doenlijk’ om websites te bezoeken op je smarthpone.

  Verreweg de meeste websites zijn echter gemaakt de desktop pc met z’n grote scherm. Dezelfde website ziet er niet uit op een smartpone of de teksten en images zijn dermate klein dat ze niet goed zichtbaar zijn.

  Google is sinds een jaar of 2 bezig de focus te verleggen naar kwaliteit. Denk hierbij aan content, snelheid van de site, goede opbouw/structuur, duidelijke navigatie maar sinds begin 2015 ook of de website mobiel vriendelijk is. Daarmee wordt bedoeld of de website ook goed zichtbaar en goed te gebruiken is op het relatief kleine scherm van een smartphone.

  Naast het feit dat Google dit waardeert en hier SEO ‘punten’ voor geeft is het natuurlijk ook verstandig naar uw klanten toe. Wij hebben klanten met een webshop met een mobiel vriendelijke versie die inmiddels 10-15% van hun omzet via de mobiele site behalen. Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen.

  Overigens, tablets zijn goed in staat om de reguliere versie (desktop) ook op het tablet scherm goed weer te geven.

  Hoe maak ik mijn website mobile friendly?

  Er zijn twee manieren.

  1. Maak een afzonderlijke geheel eigen versie van uw website voor smartphones. U heeft dan twee afzonderlijke websites die u ook beide moet onderhouden.
   Op de openingspagina van de desktop versie komt dan een stukje code te staan die checkt of de bezoeker via een desktop/tablet komt of via een smartphone. I het laatste geval stuurt het stukje code de bezoeker dan automatisch door naar de mobiele versie.
  2. Een repsonsive site. Een responsive site past zich automatisch aan aan het formaat scherm waarop de website wordt getoond. U heeft dus maar 1 website die zichzelf automatisch aanpast.
   Dit is veruit de beste oplossing ook al omdat u niet twee afzonderlijke sites moet bijhouden

  Voor alle grote CMS’s (zoals WordPress, Joomla en Magento) zijn inmiddels vele duizenden responsive templates te krijgen, al dan niet gratis.

  Heeft u nog geen mobiele site? Wij kunnen u helpen en uw website naar een responsive design overzetten. Uitermate klantvriendelijk en goed voor de SEO van uw site.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!