• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO en keywords

  seo-keyword-researchVindbaarheid van uw site heeft alles te maken met het aantreffen van uw website in een lijst met zoekresultaten bij Google. Hoe hoger uw website op die lijst staat bij een bepaalde zoekactie hoe beter uw website vindbaar is. Betere vindbaarheid leidt tot meer bezoek en meer bezoek vergroot de kans op meer conversie en dus meer omzet.

  Het is echter niet alleen belangrijk dat uw website in zoekresultaten voorkomt, maar vooral ook op zoekresultaten gebaseerd op de juiste zoektermen (keywords).

  Heel erg leuk als u een makelaarskantoor heeft en u staat op 1 bij de zoekterm ‘mooie huizen’. Iemand die bij Google op ‘mooi huizen’ zoekt ziet uw site in de lijst met zoekresultaten staan en zal uw vermelding negeren. Als de bezoeker wel op de link naar uw website klikt zal hij bijna zeker bij binnenkomst ook direct weer vertrekken (een bouncer) omdat uw site niet de site is die hij zoekt.

  Het is dus zaak om heel zorgvuldig te onderzoeken en te bepalen op welke zoektermen u gevonden wil worden. Voor een goede SEO dient u het aantal zoektermen te beperken. Hoe meer de focus op 1 zoekterm hoe groter de kans op een hoge positie. Heeft u meer zoekterm waarop u gevonden zou willen worden kan dat, maar dan zou u meerdere pagina’s op uw website moeten maken en iedere pagina op een zoekterm afstemmen.

  Populariteit van zoektermen bij SEO

  Bij het bepalen van de zoektermen waarop u gevonden zou willen worden moet het niet gaan om uw voorkeur gebaseerd op een gevoel of idee. Er moet onderzoek worden gedaan naar de populariteit van zoektermen. Ofwel hoe vaak wordt er per dag/week/maand gezocht bij Google op een bepaalde zoekterm. Ook nu weer geldt dat een positie 1 in de zoekresultaten niets oplevert als u daar staat op basis van een zoekterm (keyword) waar geen hond op zoekt.

  Google heeft hiervoor een geweldige tool namelijk ‘de zoekwoordenplanner’. Deze zoekwoordenplanner geeft exact aan hoe vaak er per dag op een bepaalde zoekterm wordt gezocht. En niet alleen op die zoekterm, maar ook op de varianten en synoniemen daarvan.
  Dit is natuurlijk geweldig omdat u direct ziet op welke variant of wel synoniem of vervoeging van de zoekterm die u in gedachten heeft het meest wordt gezocht.

  Kies de zoekterm waarop u gevonden wil worden en waar het meest op gezocht wordt en ga aan de slag met de SEO van uw website met dat als uitgangspunt.

  Wij kunnen als SEO specialisten dit keyword onderzoek natuurlijk ook voor u uitvoeren en u hierin adviseren. Bij ons is het een standaard onderdeel van ons SEO plan.
  Bel ons op 0299 324329, mail ons op info@xpinternetsolutions.nl of vul het formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een betere vindbaarheid van uw website.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!