• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO en de snelheid van uw website

   

  pagespeed en seo

  Heb het in vorige blogs ook al aangehaald dat Google websites steeds meer gaat beoordelen op zaken als content en gebruiksvriendelijkheid. Een belangrijk aspect in het kader van de gebruiksvriendelijkheid van een website is de snelheid van de website. Hoe langer het duurt om de website te laden hoe minder ‘punten’ Google die site zal toekennen.

  Doordat websites steeds vaker via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets worden bezocht is het zaak te testen hoe niet alleen uw site er uit ziet op de mobiele apparaten maar vooral ook hoe snel de site wordt geladen.

  Smartphones worden vaak buitenshuis gebruikt waardoor de site via de databundel (GPRS) moet worden geladen. Hoe groter de site in omvang (bytes) hoe meer data van de databundel wordt gebruikt maar vooral ook hoe trager de website laadt.

  De snelheid van uw website meten.
  Google heeft een handige tool gemaakt waarmee u uw site kunt laten analyseren op snelheid. De tool bezoekt uw site en geeft aan waar er verbeteringen te behalen zijn. De tool meet niet alleen de snelheid van uw website via uw laptop of desktop computer maar ook die van de smartphone.

  Hier nog een andere tool die op die nog meer gedetailleerde informatie geeft.

  Een paar snelle tips om de snelheid te verbeteren

  1. comprimeer alle images op uw website. Dit levert in de meeste gevallen de grootste snelheidswinst op
  2. zorg dat de javascripts onderaan op de webpagina worden opgeroepen
  3. beperk het aantal javascripts en style sheets en voeg ze desnoods samen, zeker als u zelf externe scripts of style sheets hebt gemaakt. Hoe minder laadopdrachten hoe beter
  4. maak een .htaccess bestand en zet activeer/definieer daarin het cachen van pagina’s en pagina elementen
  5. zorg dat de html code van iedere image de juiste afmetingen worden vermeld en resize de image vooraf op die afmetingen.

  Als u deze snelle tips heeft uitgevoerd zal uw website zonder enige twijfel veel sneller laden dan voordien.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!