• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO en de kwaliteit van uw website

  Google gaat steeds meer waarde hechten aan de kwaliteit van uw website. De beste websites moeten bovenaan verschijnen in de zoekresultaten en niet de websites die het meeste geld aan SEO hebben uitgegeven met alle (nog steeds) mogelijke trucs om Google te misleiden.

  Hoe meet Google eigenlijk de kwaliteit van een website? Het zijn per slot van rekening wiskundige algoritme’s die uiteindelijk de positie van uw site in de zoekresultaten bepalen.

  Zonder al te diep op dit SEO aspect in te gaan kan ik de meest voor de hand liggende en ook voor u herkenbare aspecten noemen.

  1. Het ‘bounce percentage’. Ofwel het aantal bezoekers dat direct na binnenkomst op uw site weer vertrekt. Een hoog bounce percentage is voor Google een signaal dat uw site niet optimaal is. Bezoekers vertrekken niet direct zonder reden.
  2. De ‘on-page time’. Het aantal seconden/minuten dat een bezoeker op uw site blijft zegt iets over de kwaliteit. Een lange ‘on-page’ time is een positief signaal.
  3. Shares/likes en (re)tweets. Shares en likes zijn positieve Social Media signalen voor Google
  4. De lengte van de teksten op uw site. Zorg dat de teksten niet te kort zijn. Ga uit van minimaal 300 woorden per pagina.
  5. Zoektermen niet als losse woorden plaatsen maar plaats ze in een context.
  6. De positie van de zoektermen op de pagina. Google gaat er van uit dat hoe eerder de zoekterm op de pagina verschijnt hoe belangrijker dit woord is. Probeer altijd de tekst met de zoektermen zoveel mogelijk bovenaan de pagina te plaatsen
  7. Zorg voor goeie content. Schrijf content voor uw doelgroep en niet specifiek voor de SEO. Laat de teksten desnoods door een tekstschrijver maken.

  Deze 7 punten zijn slechts een onderdeel van een goed en functioneel SEO plan maar wel een belangrijk onderdeel.
  Wilt u meer weten over SEO en uw website bel ons op 0299 324329, stuur een mail naar info@xpinternetsolutions.nl of vul het contactformulier in. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

  © 2015 Xperience Internet Solutions, professionele SEO diensten