• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Puzzel met Facebook integratie

  Voor de website www.feestartikelen.nl werd een functie gemaakt die een klassieke schuifpuzzel op het scherm zet. Bedoeling is om met de muis de puzzelstukjes in zo min mogelijk bewegingen op de juiste plaats te krijgen.

  De werking

  Nadat alle stukjes op hun plaats zijn gezet verschijnt een inlogvenster voor Facebook. Zodra de gebruiker met zijn facebook account heeft ingelogd (als hij al niet ingelogd was) verschijnt een popup met daarin een tekst die op de timeline van die gebruiker wordt gezet.
  De tekst bevat een vermelding van de puzzel en in hoeveel zetten de persoon in kwestie de puzzel heeft opgelost. Daarbij worden de bezoekers van de facebookpagina uitgenodigd om de puzzel ook op te lossen en de score te verbeteren.

  Pas nadat deze tekst op de timeline van de facebook pagina is geplaats keert het script terug naar de pagina van www.feestartikelen.nl waarbij er een invulformulier verschijnt die het aantal zetten vermeld. Bezoeker vult nu zijn gegevens in en verstuurt het formulier.

  1 x per week wordt op dezelfde pagina EN op de Facebook pagina van www.feestartikelen.nl de winnaar bekend gemaakt.

  Doel van deze puzzel

  Doel van de puzzel is om zoveel mogelijk facebook gebruikers te triggeren om OOK te puzzel op te lossen waarbij ook zij natuurlijk weer op HUN pagina de tekst plaatsen met de verwijzing naar de puzzel.
  Het bedoelde viral effect is goed voor de naamsbekendheid van de site www.feestartikelen.nl, daardoor ook voor de bezoekersaantallen (omzet) van deze site EN last-but-not-least is het SEO technisch een uitstekend middel.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!