• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Hieronder treft u een aantal bijzondere projecten aan die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Projecten met een bovengemiddeld budget, aansprekende klant, bijzonder functionaliteit en bijzondere doelgroep. Hieraan zou nog kunnen worden toegevoegd een veilingwebsite inclusief veilingapplicatie voor de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling gelieerd aan de Makelaars Vereniging Amsterdam. Ook hebben wij een app gemaakt voor zowel Android als IOS.

  Meer informatie over maatwerk

 • Prijswinnende websites

  Met het ontwikkelen van de websites van tickets.nl en feestartikelen.nl zijn we meerdere keren in de prijzen gevallen en bekroond met zowel vakjury- als publieksprijzen. (Deloitte & Touche Rising Star award en drie keer een nominatie voor de beste webwinkel van Nederland).

 • EK voetbal Portugal

   
  Alle hospitality packages (combi toegangskaart wedstrijd en pre-/after party) voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal op de EK in Portugal werden online verkocht met een door ons ontwikkelde maatwerk internet applicatie. Met dezelfde maatwerk software werden ook alle boekingen online verwerkt met automatische generatie van hotel- en vluchtoverzichten per boeking, orderbevestigingen en een online mogelijkheid om reisbescheiden en andere documenten vanuit een beveiligde en gepersonaliseerde omgeving te downloaden.

   

 • WK squash R'dam

   
  In 2011 was het prachtige Nieuwe Luxor Theater het decor voor de WK Squash voor zowel dames als heren. Op het podium van het fameuze theater in de havenstad werd een volledig glazen squashbaan opgebouwd.

  Alle toegangskaarten voor het WK squash in 2011 werden met een door ons ontwikkelde internet applicatie via de officiele website van de organisator verkocht.

   

 • KLM/Air France

   
  Voor KLM/Air France is in samenwerking met het Leisure Department van KLM in Toulouse de volledige bouw van de website reasons2travel.com verzorgd. Er is onder andere een real-time SOAP koppeling gemaakt met het Flying Blue systeem van KLM/Air France in Toulouse Frankrijk. De website bood bezoekers de mogelijkheid om Flying Blue Miles te verdienen met het aankopen van arrangementen (Burn miles) vanaf de website of het inwisselen van Flying Blue Miles bij het aankopen van arrangementen (Earn miles). Het verwerven en inruilen van Flying Blue Miles gebeurde realtime.