• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Kies uw SEO bedrijf zorgvuldig

  SEO IS NIET MEER WAT HET WAS.

  Google heeft onlangs honderdduizenden sites een penalty gegeven voor het schenden van de Google-richtlijnen voor webmasters. Dat Google de penalties zonder aanzien des persoons heeft uitgedeeld mag blijken uit het feit dat ook mega sites als Expedia en de Halifax Bank fors werden gestraft en een enorm stuk kelderen in de posities op een groot aantal zoekwoorden.

  De oorzaak hiervan is het jarenlang systematisch – naar Google richtlijnen – trucs gebruiken om de betrokken websites hoger in de zoekresultaten te krijgen. Google heeft waarschuwt al lang dat dit eeen keer ophoudt en dat ze penalties zou uitdelen. Het heeft echter jaren geduurd voordat Google de daad bij het woorde voegde, met als gevolg dat een enorm aantal websites naar beneden zijn ‘gedonderd’ in de zoekresultaten. Heel veel van die sites hadden hun SEO uitbesteed aan daartoe gespecialiseerde bedrijven.

  Zaken als keyword stuffing, gast blogs, relatief veel backlinks vanaf hetzelfde domein, ip-adres of C-segment domein, onnatuurlijke linkbuilding, gebruik van landingspages met niet-relevante teksten en doorspekt met keywords en ga zomaar door. Al deze zaken hadden niet tot doel om de website meer waarde te geven voor de bezoeker maar slechts om de website hogerop te krijgen in de zoekresultaten.

  Vaak werden teksten op een heel onnatuurlijke manier herschreven waardoor het taalkundig en vooral inhoudelijk allemaal op het randje zat. Het was niet belangrijk wat de bezoeker vond, maar wat het Google Algoritme vond.

  Hoe moet het wel? Wat kunt u wel doen om op een natuurlijk manier uw website hoger in de zoekresultaten te krijgen en daarbij geen enkel risico loopt om door Google gestraft te worden op basis van de Google richtlijnen voor Webmasters?

  Wij kunnen u een maatwerk advies geven of bij grote SEO campagnes in contact brengen met een betrouwbare – in SEO gespecialiseerde -partner die zijn sporen heeft verdiend. Bel of mail ons op respectievelijk 0299 324329 of info@xpinternetsolutions.nl

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!