• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Duitstalige ‘Partydekoration.de’ live – webdesign Purmerend

 • Duitstalige ‘Partydekoration.de’ live

  Op maandag 14 april is de Duitstalige website ‘www.partydekoration.de’ live gegaan.

  De site richt zich op Duitsland en biedt op haar website tienduizenden (vaak unieke) feestartikelen aan voor de laagste prijs en tegen de laagste verzendkosten.

  De site is 100% maatwerk en voorzien van een zeer uitgebreide backoffice voor beheer van de voor- en achterkant van de website. Er zijn maatwerk betalings interfaces gemaakt naar drie verschillende payment providers (DocData, Klarna en Sisow).

  Verder is de site volgens de zeer strenge Duitste wet- en regelgeving opgezet.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!