• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • NSA werkt aan kwantumcomputer

  De Amerikaanse inlichtingendienst NSA heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een kwantumcomputer, zo blijkt uit een gelekt document van Edward Snowden. Met een kwantum computer is het voor de NSA een stuk eenvoudiger om de meest complexe versleutelingstechnieken te kraken in een paar seconden waar het nu nog jaren kan duren. Geen enkele encryptiemethode zou voor de techniek veilig zijn.

  Het project zou Penetrating Hard Targets heten. Er schijnt een budget van 79,7 miljoen dollar kennen. Kwantumcomputing heeft als grote voordeel dat het een onbeperkt aantal taken tegelijk kan uitvoeren. Nu moeten om encryptie te kraken elke mogelijkheid apart en na elkaar worden ondezocht. Kwantumcomputers kunnen elke denkbare mogelijkheid in 1 keer onderzoeken. De Washington Post meldt in een artikel, dat uit documenten blijkt dat de NSA het onderzoek naar kwantumcomputing in het dieptste geheim verrichtte in speciale hermetisch afgesloten ruimtes die als een soort kooi van Faraday fungeerden. Er wordt wereldwijd veel onderzoek gedaan naar kwantumcomputers.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!