• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Tip: het belang van de Title teksten

   
  lead-generation-social-media-purmerendAls u een lijst met zoekresultaten van bijvoorbeeld Google doorloopt wordt van elke website als informatie voor u de ‘Title’ (de eerste korte zin) en de ‘Description’ (de vervoltekst daaronder) van de betreffende website getoond.
  Zowel de Title als de Description zijn -als het goed is- zeer bewust gekozen door of namens de eigenaar van de website.

  Deze Title en Description info bepalen in hoge mate of een zoeker op de link achter die entry in de zoekresultaten klikt en dus de website bezoekt.
  Een overwogen keuze vwb teksten in de Title en Description zijn een heel belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

  De ‘Title’ in uw Blog

  Ik schreef het hiervoor al, dat de Title tekst een belangrijke trigger is om de zoeker te laten klikken op de link achter die tekst.

  Datzelfde principe geldt voor een Blog. Als u een pakkende Title tekst heeft zal de bezoeker van de Blog eerder geneigd zijn om het volledige artikel te lezen. Heel veel Blogs hebben een automatische doorkoppeling van het artikel naar Twitter. Zoals u weet heeft iedere Tweet maar ruimte voor een bepaald aantal tekens. De Title tekst van de Blog is het eerste zichtbare deel van de Tweet. Ook in dit kader is een juiste keuze van de Title van de Blog dus essentieel.

  Advies nodig of een keer een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Social Media in uw bedrijf?? Bel ons gerust op 0299 324329, mail ons op info@xpinternetsolutions.nl of vul het contact fomulier in.
   
  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!