• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Negatieve SEO deel I – SEO Purmerend

  Negatieve SEO zijn SEO maatregelen die worden genomen met als resultaat dat de positie van de betrokken website in de zoekresultaten slechter wordt in plaats van beter.

  De oorzaak ligt veelal bij degene die de SEO doet en of niet weet wat hij doet of willens en wetens de Google richtlijnen voor webmasters negeert en probeert d.m.v. Black Hat SEO hogerop te komen in de zoekresultaten. Als reeds eerder gememoreerd, loop je met dit soort SEO praktijken een groot risico dat Google je een penalty geeft waardoor je (dramatisch) kunt zakken in de zoekresultaten.

  Er is echter nog een andere manier om negatieve SEO toe te passen. Ik heb in een eerder artikel al eens uitgelegd dat links vanaf externe sites IN PRINCIPE goed zijn voor je SEO. ECHTER alleen als die site die de link naar jou heeft staan een voor Google waardevolle site is (site moet wel een minimale autoriteit hebben). Komt de link vanaf een site waar Google geen waarde aan hecht heeft de link geen effect.

  ECHTER komt de link vanaf een site die gebruikt wordt voor Black Hat Seo (zoals linkfarm sites) kan Google je zelfs ‘strafpunten’ geven voor die links waardoor je in de zoekresultaten daalt. Google gaat er dan van uit dat het geen natuurlijk ‘verdiende’ link is, maar link spam.

  Deze technieken wil je dus niet gebruiken voor de SEO van je eigen site. Maar wat nu als je de site van je concurrenten bij deze linkfarms aanmeldt? Dat kan heel éénvoudig. Iedereen kan nagenoeg elke site op het Internet aanmelden. Als je de website van je concurrenten maar bij veel van deze Black Hat Linkbuilding sites aanmeldt zorg je er dus voor dat de positie van je concurrent in de zoekresultaten (drastisch) daalt. Simple as that.

  In een volgend artikel ga ik in op hoe je er achter komt of je website last heeft van negatieve SEO en zo ja wat je daar aan kunt doen.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!