• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Linkbuilding nog steeds belangrijk

  content marketing purmerendNa de recente updates van Google’s ranking algoritme (Panda en de Payday Loan versies) ontstond er twijfel of links vanaf andere sites nog wel relevant waren als maatregel in het kader van zoekmachine optimalisatie. Zaken als gastbloggen en press releases konden immers opeens forse penalty’s opleveren. Voorbeelden te over van grote bedrijven die opeens bijna niet meer vindbaar waren bij Google waardoor de bezoekersaantallen een enorme val maakten.

  Iedereen die er veel tijd en soms ook geld in heeft gestopt in het verleden kan gerust zijn, in ieder geval voorlopig.

  Volgens Matt Cuts, hoofd SEO Spam bij Google zijn backlinks nog steeds één van de belangrijkste factoren voor Google’s ranking algoritme. Het blijft dus belangrijk dat in in het kader van de zoekmachine optimalisatie van uw website genoeg en kwalitatief goede backlinks naar uw site heeft. Het liefst ook nog op zo veel mogelijk verschillende domeinen en c-class ip-adressen. Los van de SEO value van backlinks zijn ze natuurlijk ook goed voor naamsbekendheid van uw site en bezoekersaantallen om dat anderen de links zien.

  Matt zegt er echter wel bij, dat Google naarstig op zoek is naar methodes om de waarde van backlinks drastisch te verminderen. Content value en autoriteit worden meer en meer de nieuwe bepalende factoren.

  Kijk hieronder naar  de video van Matt van 16 juni 2014


  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!