• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Zijn veel links goed voor mijn SEO?

  linkspam seo purmerendMet het activeren van Google’s ‘Panda’ algoritme update heeft Google wederom aangegeven dat ze meer en meer letten op kwaliteit van niet alleen uw website maar vooral ook de kwaliteit van de links naar uw website. Google probeert met deze update onder andere het ‘link spammen’ aan te pakken.

  Wat is link spam?

  Link spam is elke poging om veel links naar je eigen website te krijgen op een feitelijk oneigenlijk manier, althans niet DE manier die Google voorstaat. Wat Google niet waardeert zijn bijvoorbeeld: gekochte en reciproce (ruil) links van en naar sites die specifiek hiervoor zijn opgezet, link netwerken en article sites. Het merendeel van deze sites gaat het niet om een kwaliteitsbeleving van de bezoeker maar om zoveel mogelijk links te krijgen voor een hogere Pagerank bij Google.

  Pas dus op als u zelf uw linkbuilding ter hand neemt of dit uitbesteed aan obscure clubs die u de hemel beloven.

  1 link van een high value site kan meer waard zijn dan 500 van zgn. linkfarm links, ook al hebben ze een Google Pagerank 3 of hoger.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!