• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Social Media en SEO

  Social media en social media signalen worden steeds belangrijker als een SEO ranking factor.

  Terwijl er binnen de Social Media zelf niet veel groei zit anders dan in aantallen zijn wij er heilig van overtuigd dat Social Media en dan vooral de Social Media signalen als likes en shares et cetera een steeds meer dominante positie binnen de SEO zullen innemen.

  Google gaat steeds meer kijken naar kwaliteit van de website als geheel en de content in het bijzonder. In dat kader zijn likes en shares een teken dat de website en/of de content wordt gewaardeerd door de bezoeker en dat is voor Google een factor die ze meer en meer waardeert.

  Google maakt echter wel onderscheid in het aantal ‘SEO punten’ dat ze toekent aan Social Media signalen. Google + krijgt de hoogste waardering, niet gek als je bedenkt dat dit Social Medium van Google zelf is. Daarna volgens Facebook shares en likes en daarna pas Pinterest en andere zoals Twitter.

  Zie hieronder het lijstje in volgorde van belangrijkheid. Google kent zo’n 200 factoren die gezamenlijk de ranking bepalen in de zoekresultaten. Elke factor krijgt zo een bepaalde waarde van Google. Bij elkaar opgeteld is de totaal waarde van alle factoren 100.

  Social Media Signalen SEO Ranking Factoren

  • Google+ *0.33
  • Facebook Shares *0.28
  • Facebook Totals *0.28
  • Facebook Comments *0.27
  • Pinterest *0.27
  • Facebook Likes *0.25
  • Twitter Tweets *0.24

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!