• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • SEO en domeinnamen

  keyword in domainname

  Tot voor een jaar geleden was het goed, soms heel goed, om de meest belangrijk zoekterm voor je website in de domeinaam te hebben of in de URL. Stel dat u gevonden zou willen worden op feestneuzen, had u ten opzichte van de concurrentie een behoorlijk voordeel als u uw website op de domeinnaam ‘feestneus.nl’ had geinstalleerd. Maar ook www.sapperdeflap.nl/feestneus/ was beter dan www.sapperdeflap.nl/feestjes/.

  Die tijd raakt voorbij. Google hecht steeds minder waarde aan de domeinnaam en aan de URL waarop een website of pagina kan worden aangeroepen. Google blijft het als een teken van relevantie zien en het zal om die reden altijd wel waarde blijven houden maar niet meer zoveel als hiervoor.

  Reden hiervan is dat Google meer en meer de positie van websites laat bepalen door kwaliteit. Kwaliteit van de structuur van de site, kwaliteit van de content, kwaliteit van de backlinks en natuurlijk de kwaliteit van het totale Social Media profiel. De tijd dat je met allerlei trucs en handigheidjes de positie van een website in de zoekresultaten bij Google kon beïnvloeden wordt steeds meer verleden tijd.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!