• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Content Marketing en SEO

  content-marketing-purmerendAdverteren was altijd relatief éénvoudig en kon zeer doeltreffend zijn. Tegenwoordig is dat in steeds mindere mate het geval. Mensen worden moe van reclame en advertenties en ze zijn er onderhand immuun voor geworden als ze het al niet irriteert.

  Er is een nieuwe manier van marketing sterk in opkomst en dat is marketing via de content van je website, je blog of andere Social Media.

  Via deze media kun je niet alleen de product/dienst aanbieden maar je kunt ook laten zien/merken dat je weet waar je het over hebt. Je kunt de status van ‘autoriteit’ verwerven door zinvolle, handige, informatieve of leuke content/artikelen te schrijven en deze op je website of Social Media te plaatsen waardoor je je doelgroep op een non-intrusive manier kunt aanspreken en daarmee indirect attent kunt maken op je produkt of dienst. Het is een veel sympathieker manier van marketen dan advertenties of reclame.

  Je kunt ook met content marketing reacties krijgen en daarop reageren. Dat geeft vertrouwen en je kunt daarmee zelfs een band scheppen. Het kost wel meer tijd dan de traditionele manier van marketen maar het effect kan niet alleen veel groter maar vooral ook longer-lasting zijn

  Een marketeer zei in dit kader ‘Met traditionele marketing praat je tegen mensen, met content marketing mét mensen’.

  Een bijkomend voordeel is dat content marketing goed is voor je SEO.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!