• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Social Media en Youtube

   
  youtube social media purmerend
  Als bekend heeft Google de laatste jaren een groot aantal en vooral grondige wijzigingen doorgevoerd in haar ranking algoritmes. Met deze updates werden een behoorlijk aantal gebruikte SEO technieken door Google ge-devalueerd waardoor de posities van heel veel websites 1 in keer dramatisch daalden.

  Echter, 1 SEO maatregel/techniek die al die jaren fier overeind is gebleven is de inzet van Youtube video. Youtube is eigendom van Google en je kan er dus van uitgaan dat de video’s SEO geoptimaliseerd zijn door Google waardoor ze een behoorlijk positieve invloed hebben op positie in de zoekresultaten bij Google. Ook als u geen produktvideo’s heeft, kunt u bijvoorbeeld een video laten maken met produkt gerelateerde informatie, een webinar opnemen of maak gewoon een presentatie video van uw bedrijf laten maken.

  Nadat u de video heeft gemaakt en bij Youtube heeft ge-upload hoeft u alleen nog maar een aantal keywords in te voeren waarop u wil dat de video gevonden moet worden en natuurlijk de URL van uw website.

  Video is en zal waarschijnlijk ook 1 van de beste methodes blijven om bezoekers naar uw website te krijgen. Wist u daarnaast, dat naast Google het meest wordt gezocht op Youtube?

  Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? Wij kunnen u in contact brengen met een bedrijf die dat voor u kan doen op basis van een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Bel ons gerust op 0299 324329, mail ons op info@xpinternetsolutions.nl of vul het contact fomulier in.
   
  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!