• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Linkbuilding en ‘Fresh Web Mentions’

  fresh_web_mentionsVoor linkbuilding is het belangrijk om websites te vinden die op hun website een link willen plaatsen naar uw website. Hoe meer links vanaf kwalitatief goede sites hoe beter voor de positie van uw website in de zoekresultaten bij bijvoorbeeld Google.

  Een hele slimme en goeie manier om sites te vinden is om te zoeken naar websites die weliswaar nog geen link naar uw site hebben maar wel uw bedrijf of product ergens vermelden. Dit noemen we ‘Web Mentions’.

  Dit soort websites zijn een ‘open deur’. Als ze iets over uw bedrijf of product hebben vermeld (in positieve zin) zijn ze wellicht ook wel bereid daarin een link naar uw website aan te brengen. Is vaak maar een kleine stap die snel en met relatief weinig inspanning een kwalitatief goede link kan opleveren. Het is natuurlijk geen doen om wekelijks het net te gaan afstruinen naar wellicht nieuwe ‘Web Mentions’, ofwel ‘Fresh’ Web Mentions.

  Fresh Web Mentions

  Het is zaak om continue te monitoren of er nieuwe vermeldingen naar uw bedrijf of product zijn. Google heeft daar een uitstekende oplossing voor namelijk ‘Google Alerts’.

  Google Alerts is een gratis service van Google en een geweldige tool om ‘Fresh Web Mentions’ voor u te monitoren.
  U geeft op welke keywords Google voor u moet monitoren en Google stuurt u mail als de zoekmachine nieuwe vermeldingen vindt van de door u opgegeven keywords. Simple as that.

  Het activeren en instellen van Google Alerts is éénvoudig. Log in met uw Google Account en ga dan naar https://www.google.nl/alerts

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!