• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Facebook koopt ‘Whatsapp’

  Facebook koopt berichtendienst WhatsApp voor ongeveer 19 miljard dollar. Dat meldt Facebook in een verklaring.

  Het gaat om vier miljard dollar in cash en zo’n twaalf miljard aan aandelen in Facebook. Daarnaast is er een extra bedrag van drie miljard aan voorwaardelijk toegekende aandelen in de overeenkomst opgenomen. Die zijn bedoeld voor de oprichters en werknemers van de berichtendienst.

  WhatsApp, opgericht in 2009, is een dienst waarmee smartphonebezitters berichten, foto’s en video’s kunnen uitwisselen. Volgens berichten uit december 2013 heeft de dienst 400 miljoen gebruikers. Het Facebook-persbericht spreekt zelfs van 450 miljoen gebruikers – er zouden dagelijks één miljoen gebruikers bijkomen. Van hen zou zeventig procent dagelijks gebruik maken van de dienst. Whatsapp heeft slechts vijftig werknemers. De enige investeerder, Sequoia Capital, stak volgens The Wall Street Journal 60 miljoen dollar in het bedrijf, in ruil voor aandelen die door deze deal 3 miljard dollar waard zouden worden.

  Het tien jaar oude sociale netwerk Facebook heeft wereldwijd 1, 15 miljard maandelijks actieve gebruikers. Er werken 5300 mensen. Volgens Facebook-topman Mark Zuckerberg heeft zowel Facebook als WhatsApp de missie om mensen wereldwijd met elkaar te verbinden.