• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Accelerated Mobile Pages

  Begin 2016 kondigde Google ‘Accelerated Mobile Pages’ aan. Reden was om websites op mobiele apparaten sneller te laten laden door ‘toeters en bellen’ weg te laten. Met AMP stript u dus feitelijk uw website een beetje waardoor de laadtijd wordt verkleind. De beperking zit ‘m met name in interactiviteit en styling. APM pagina’s laden daardoor een stuk sneller dan reguliere HTML pagina’s.

  Nadelen van AMP

  AMP heeft een aantal nadelen die ik hier niet onvermeld wil en mag laten. Voordat u zich bezig gaat houden met het AMP geschikt maken van de mobiele pagina’s van uw website is het goed om onderstaande punten in overweging te nemen.

  1. AMP is geen standaard. Elke standaard op het net wordt geregisseerd door een organisatie genaamde W3C. Deze stelt bijvoorbeeld de standaarden vast van HTML en CSS (stylesheets voor de opmaak van uw website).
   AMP is door Google ‘verzonnen’ en in overleg met grote partijen als Twitter, Facebook en WordPress in het leven geroepen. In een aantal gevallen is AMP echter strijdig met de standaarden die het W3C heeft gemaakt.
  2. AMP pagina’s worden niet op uw eigen server opgeslagen. Google ‘zuigt’ de AMP pagina’s op en slaat het op in haar eigen cache. Uw content is dus in handen van Google. Als iemand dus een een AMP pagina van uw website vindt in de zoekresultaten bij Google wordt deze pagina niet vanaf uw website geladen maar vanuit de cache van Google. DAT is eigenlijk ook de grootste reden dat de pagina’s zo snel laden. (Google’s CDN en cache).

  AMP pagina’s worden door Google gewaardeerd omdat snelheid in laden een positieve gebruikerservaring geeft en dat is goed voor de positie van je website in de zoekresultaten.
  Voor mij persoonlijk wegen de nadelen NIET op tegen het snelheidsvoordeel. Met de toename van de snelheid van de netwerken (4G en over 1 of 2 jaar 5G) wordt de laadtijd relatief. Daarnaast zijn er andere manieren om uw website hoger in de zoekresultaten bij Google te krijgen.

  Heeft u ook een bedrijf of organisatie en wilt u ook dat uw website hoog in de zoekresultaten verschijnt? Bel ons op 0299 324329, stuur een mail naar info@xpinternetsolutions.nl of vul het contactformulier in.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!