• Vertrouwd en deskundig

  Sinds 1995 meer dan 100 websites en maatwerk webapplicaties gemaakt voor de kleine ondernemer tot multinationals als KLM/Air France, Sony en American Express.

  Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij zorgen dat uw site hoger in Google komt met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Mobiel internet en SEO

  mobile internet access Niet alleen neem het aantal smartphones, tablets, phablets of hoe ze ook mogen heten hand over hand toe, er wordt ook meer en meer gecommuniceerd via deze apparaten.
  Inmiddels worden websites meer vanaf een mobiel apparaat bezocht dan vanaf een desktop pc. Hetzelfde geldt voor het lezen van e-mail en het bezoeken van Social Media sites.

  Onderzoeksbureau Nielsen voorspelde begin dit jaar al dat in 2014 het mobiele internetgebruik dat van de desktop zou gaan overtreffen. Inmiddels is deze voorspelling uitgekomen.

  Het is duidelijk dat we niet meer om mobiel internet heen kunnen. Als ondernemer moet je hier met het webdesign van je website dus rekening mee houden. Je mist kansen en verliest wellicht klanten en prospects als je je communicatiemodel hier niet op aanpast.

  Hoe kun je als ondernemer op deze nieuwe ontwikkeling inspelen?

  • Zorg er voor dat je content geschikt is voor mobiele apparaten. In webdesign taal heet dat, dat je website ‘responsive’ moet zijn. De layout van de site moet zich automatisch aanpassen aan het feit of het op een pc, een tablet of een smartphone wordt weergegeven. Responsive Websites zijn sterk in opkomst, maar maken op dit moment nog geen 1% uit van het totale aantal websites.
  • Zorg voor korte pakkende teksten. Niemand leest een stuk van 100 regels op een smartphone. Probeer een balans te zoeken tussen kwaliteit en kwantiteit.
  • Zorg voor een éénvoudig webdesign. Overdaad schaadt en dat is zeker bij het design van websites heel vaak het geval. Webdesign moet ondersteunend zijn voor het opnemen en ‘verteren’ van de content op de website. Het webdesign mag nooit bepalend zijn (uitzondering daar gelaten).
  • Zorg dat als je gebruik maakt van mailingen de content kort en bondig is met desnoods een verwijzing naar de website voor meer informatie.
  • Voorkom het gebruik van te kleine fontgroottes. Advies is minimaal 13 pts.
  • Op een smartphone nooit meer dan 1 kolom met teksten.

  © Xperience Internet Solutions, websites, maatwerk webapplicaties en SEO sinds 1995

  Vraag een gratis SEO scan van uw website aan!