• Webdesign Purmerend Amsterdam en omstreken

  Website of webshop laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij maken uw site beter vindbaar met een SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Social Media Integratie voor websites

  Social Meda integratie

  Ondanks de brede inzet van Social Media dient u zich af te vragen of deze een toegevoegde waarde voor uw bedrijf/website hebben en zo ja hoe en welke. Wij nemen de (on)zin van Social Media in uw bedrijf met u door en bespreken de positieve kanten die er absoluut zijn.

 • WordPress websites en webshops

 • Al een professionele website vanaf € 575

  WordPress is een ontwikkelomgeving waarmee snel en relatief goedkoop professionele websites en weblogs (blogs) kunnen worden gemaakt en onderhouden. Vanaf € 550,- kunnen wij ook voor uw bedrijf een complete en representatieve website maken op basis van WordPress. U kunt daarna zelf de website onderhouden. Op dit moment zijn ongeveer 20% van alle websites wereldwijd met WordPress gemaakt, waaronder de website waar u nu op bent beland.

  O ja, wij zorg er tevens voor dat elke Wordpress site maximaal beveiligd is tegen hacken en ander misbruik.

 • Maatwerk Wordpress websites

  Wij kunnen ook standaard WordPress sites aanpassen aan uw wensen en eisen door aanpassingen in de template code of template stijl. Wij kunnen de standaard WordPress template omzetten naar een maatwerk versie die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Websites op basis van WordPress kunnen wij meestal binnen 2 weken na ondertekening van de offerte opleveren, waarna u desgewenst zelf de website verder kunt onderhouden.

  O ja, wij zorg er tevens voor dat van elke Wordpress site elke nacht een backup wordt gemaakt.