• Webdesign Purmerend Amsterdam en omstreken

  Website of webshop laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij maken uw site beter vindbaar met een SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Social Media Integratie voor websites

  Social Meda integratie

  Ondanks de brede inzet van Social Media dient u zich af te vragen of deze een toegevoegde waarde voor uw bedrijf/website hebben en zo ja hoe en welke. Wij nemen de (on)zin van Social Media in uw bedrijf met u door en bespreken de positieve kanten die er absoluut zijn.

 • Website laten maken

 • Maatwerk websites en applicaties

  Wij ontwikkelen al meer dan 20 jaar maatwerk websites en webapplicaties. Denk aan grote (internationale portalen), ticketing systemen, koppelingen met externe systemen in PHP, PERL en Javascript. Noem het en wij maken het.

 • Webshops

  Wij ontwikkelen zowel Webshops op basis van Wordpress als volledig maatwerk webshops waar the sky the limit is. Met onbeperkte uitbreiding- en koppelingsmogelijkheden en volledig op maat qua layout en functionaliteit.

 • Wordpress sites

  Wij kunnen ook websites maken gebaseerd op het populaire Wordpress. Wordpress sites zijn relatief goedkoop en snel te realiseren en zijn een alternatief voor 100% maatwerk. Klik hier voor meer info.

 • Onderhoud en beheer

  Alle websites en webapplicaties die wij opleveren worden voorzien van een systeem waarmee u zelf (een deel van) de website kunt beheren. U krijgt van ons na oplevering een korte instructie hoe u uw website zelf kunt onderhouden.

 • SEO vriendelijk

  Alle websites die wij opleveren zijn op alle on-page SEO aspecten geoptimaliseerd. Hierdoor zal uw website op deze SEO aspecten direct al maximaal scoren bij Google in de zoek resultaten. Klik hier voor aanvullende SEO werkzaamheden.

 • Mobiel vriendelijk (responsive)

  Elke nieuwe site die wij maken is geschikt voor smartphones en tablets. Ook houden wij bij het bouwen van de site al rekening met zaken als pagina optimalisatie in het kader van SEO en snelheid van de website.

 • Vier voorbeelden van 100% maatwerk websites met maatwerk backoffice systemen. In de afgelopen 20 jaar hebben we meer dan 60 maatwerk websites gemaakt.