• Webdesign Purmerend Amsterdam en omstreken

  Website of webshop laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij maken uw site beter vindbaar met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

   
  Uw website beter vindbaar maken.
   

  Hoe beter vindbaar uw site is op het internet hoe meer bezoek u zult genereren. Het maakt enorm veel uit of uw website op pagina 1 van Google staat of op pagina 2 of lager. De kans dat iemand op uw website in de zoekresultaten klikt als u op pagina 1 staat is aanzienlijk hoger dan wanneer uw website op pagina 2 of lager staat.

  Wij hebben software ontwikkeld waarmee we inmiddels zo'n 13.000 websites aan een SEO scan hebben onderwerpen. Uit deze scan komt exact naar voren op welke aspecten uw website verbeterd kan worden om uiteindelijk hoger in de zoekresultaten bij Google te komen. Wij hebben al vele tientallen websites met een SEO campagne veel beter vindbaar gemaakt met als gevolg een toename van het aantal bezoekers van soms honderden procenten.

  Een gratis SEO check van UW website
   

  • Volledige SEO analyse van je site op alle kritieke punten
  • Elke scan wordt gevolgd door een analyse en maatwerk advies
  • De scan en het advies zijn gratis en vrijblijvend
  • U kunt met het maatwerk advies zelf aan de slag om uw website beter vindbaar te maken of  als u dat uw voorkeur heeft kunnen wij dat voor uitvoeren. Kosten vooraf in overleg en afhankelijk van de uitkomst van het advies.
  • Vul het aanvraagformulier in of bel direct naar 0299 324329
    

  ***** Lees ook gerust de informatieve/leerzame artikelen in onze  SEO Blog rechts op deze pagina *****

 • Ik wil graag een gratis check van mijn website

  Vul onderstaande formulier in wij doen de gratis en geheel vrijblijvende scan van uw website. Binnen 1 week kunt u een e-mail verwachten met de analyse het maatwerk advies met hoe uw website beter vindbaar gemaakt kan worden.

  Send