• Webdesign Purmerend Amsterdam en omstreken

  Website of webshop laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij maken uw site beter vindbaar met een SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Social Media Integratie voor websites

  Social Meda integratie

  Ondanks de brede inzet van Social Media dient u zich af te vragen of deze een toegevoegde waarde voor uw bedrijf/website hebben en zo ja hoe en welke. Wij nemen de (on)zin van Social Media in uw bedrijf met u door en bespreken de positieve kanten die er absoluut zijn.

 • Bijzondere projecten

 • 75+ websites en webapplicaties

  De afgelopen 20 jaar hebben wij de ontwikkeling van meer dan 75 websites en maatwerk webapplicaties verzorgd voor bedrijven als: KLM/Air France, American Express, Sony, Delta Lloyd, vakcentrale CNV, Martens Group, BizzCount, Borchland, politievakbond ACP, feestartikelen.nl, Intercommit, Tickets.nl, Arrangementen.nl, Tickets.co.uk maar ook een dozijn makelaarskantoren, assurantiekantoren en een widget voor Sony Music ter promotie van een nieuwe single van Alicia Keys.

  Wij ontwikkelen met net zoveel enthousiasme kleine websites en webaplicaties voor het MKB als grote websites met complexe koppelingen (Flying Blue van KLM en EZY-Go.com). Voorbeelden: kledingverstellen.nl, dressuustal-marijnissen.nl, heeroomstimmerwerken.nl, maddyhay.com, mtb-motorsport.nl, pure-ink.nl, roxy-entertainment.nl, tattooconvention.nl, tdst.nl, tomklijbroek.nl en verdonkguitars.nl.

 • Bijzondere projecten/awards

  Hieronder treft u een aantal bijzondere projecten aan die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.  Hieraan zou nog kunnen worden toegevoegd een veilingwebsite inclusief veilingapplicatie voor de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling.

  Awards
  Met het ontwikkelen van de websites van tickets.nl en feestartikelen.nl zijn we meerdere keren in de prijzen gevallen en bekroond met zowel vakjury- als publieksprijzen. (Deloitte & Touche Rising Star award en drie keer een nominatie voor de beste webwinkel van Nederland).

 • EK voetbal Portugal

  Alle hospitality packages (combi toegangskaart wedstrijd en pre-/after party) voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal op de EK in Portugal werden online verkocht met een door ons ontwikkelde maatwerk internet applicatie. Met dezelfde maatwerk software werden ook alle boekingen online verwerkt met automatische generatie van hotel- en vluchtoverzichten per boeking, orderbevestigingen en een online mogelijkheid om reisbescheiden en andere documenten vanuit een beveiligde en gepersonaliseerde omgeving te downloaden.

 • WK squash

  In 2011 was het prachtige Nieuwe Luxor Theater het decor voor de WK Squash voor zowel dames als heren. Op het podium van het fameuze theater in de havenstad werd een volledig glazen squashbaan opgebouwd.

  Alle toegangskaarten voor het WK squash in 2011 werden met een door ons ontwikkelde internet applicatie via de officiele website van de organisator verkocht.

 • KLM/Air France

  Voor KLM/Air France is in samenwerking met People's People en het Leisure Department van KLM in Toulouse het webdesign en de volledige bouw van de website reasons2travel.com verzorgd. Er is onder andere een real-time SOAP koppeling gemaakt met het Flying Blue systeem van KLM/Air France waarbij de beveiliging van het verkeer tussen de servers van R2T en die van Air France in Toulouse een top prioriteit hadden. De website bood bezoekers de mogelijkheid om Flying Blue Miles te verdienen met het aankopen van arrangementen (Burn miles) vanaf de website of het inwisselen van Flying Blue Miles bij het aankopen van arrangementen (EARN miles). Het verwerven en inruilen van Flying Blue Miles geschiedde realtime.