• Webdesign Purmerend Hoorn Amsterdam en omstreken

  Website of webapplicatie laten maken

  Wij ontwikkelen niet alleen maatwerk webapplicaties, webshops, portalen, externe koppelingen en ander maatwerk voor onze eigen klanten maar ook voor collega webdesigners die niet in-house over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

  Gratis check van uw website

  Website check

  Technieken, toepassingen en het internet landschap veranderen per dag. Is uw website nog steeds up-to-date en houdt deze nog gelijke tred met de laatste ontwikkelingen? Vraag een gratis website check aan en wij vertellen u geheel vrijblijvend waar de verbeterpunten liggen.

  Gratis website check aanvragen

  Zoekmachine optimalisatie Purmerend Amsterdam en omstreken

  SEO en SEA

  Vindbaarheid bij de zoekmachines en bezoekersaantallen zijn bijna synoniemen. Wij maken uw site beter vindbaar met een gratis SEO scan van uw website en een maatwerk SEO plan. Ook kunnen wij een Google Adwords campagne voor uw website op ons nemen en u hierin adviseren.

  Gratis SEO check aanvragen

 • Over ons

 • Internet diensten sinds 1994

  Xperience Internet Solutions levert reeds sinds 1994 websites, webshops en webapplicaties (op maat) voor een keur aan bedrijven en instellingen, variërend van de lokale feestwinkel, een assurantiekantoor en makelaarskantoren tot de KLM, American Express, Delta Lloyd en een Internationaal Reizenportaal in Thailand. Door deze jarenlange ervaring en onze up-to-date kennis van programmeertools en ontwikkelingen kunnen wij voor ieder probleem en iedere wens standaard dan wel volledige maatwerk oplossingen bieden. In de afgelopen 22 jaar hebben wij meer dan 75 websites, webshops en maatwerk webapplicaties gemaakt en onderhouden.

 • Optimale prijs/prestatie

  Als u op zoek bent naar de juiste partner voor uw website of (maatwerk) webapplicatie, de juiste partner om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen of uw bedrijf te helpen haar weg te vinden in en optimaal gebruik te maken van de Social Media, gaat het natuurlijk om meer dan alleen de prijs.

  Zoekt u een bedrijf dat vooral goedkoop is zijn wij niet de geschikte partner. Zoekt u een bedrijf met de beste prijs/prestatie verhouding bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Onderhoud van uw website

  Wij kunnen in overleg met u het onderhoud van uw website en of webapplicaties voor onze rekening nemen maar als u dat liever in eigen beheer wil doen kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen daartoe zowel een maatwerk CMS voor u maken als een off-the-shelf pakket leveren en installeren.

  Voor welke oplossing u ook kiest, wij zorgen er voor dat uw website datgene doet wat u er van verwacht ook morgen.

 • Vrijblijvend contact opnemen

  Wilt u meer informatie, een offerte of een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

  Wij komen graag een keer bij u langs om geheel vrijblijvend te kennismaken. Komt u liever naar ons, staat de verse koffie klaar.